DSpace

Please use this identifier to cite or link to this item: http://data.udn.vn/handle/DHDN/2326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Tự Hải-
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thùy Trang-
dc.contributor.authorDương, Ngọc Cầm-
dc.contributor.authorTrần, Văn Thắm-
dc.date.accessioned2016-05-17T05:40:15Z-
dc.date.available2016-05-17T05:40:15Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://data.udn.vn/handle/DHDN/2326-
dc.publisherĐại học Đà Nẵng-
dc.subjectthành phần hóa học-
dc.titleNGHIÊN CỨU CHIẾT TÁCH, XÁC ĐỊNH THÀNH PHẦN HÓA HỌC CỦA HỢP CHẤT TANIN TỪ LÁ CHÈ XANH VÀ KHẢO SÁT TÍNH CHẤT ỨC CHẾ ĂN MÒN KIM LOẠI CỦA NÓ-
dc.typeArticle-
Appears in Collections:Năm 2010

Files in This Item:
File SizeFormat 
3610.pdf68.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.