
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://data.udn.vn/handle/DHDN/2326
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Tự Hải | - |
dc.contributor.author | Phạm, Thị Thùy Trang | - |
dc.contributor.author | Dương, Ngọc Cầm | - |
dc.contributor.author | Trần, Văn Thắm | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-17T05:40:15Z | - |
dc.date.available | 2016-05-17T05:40:15Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://data.udn.vn/handle/DHDN/2326 | - |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | - |
dc.subject | thành phần hóa học | - |
dc.title | NGHIÊN CỨU CHIẾT TÁCH, XÁC ĐỊNH THÀNH PHẦN HÓA HỌC CỦA HỢP CHẤT TANIN TỪ LÁ CHÈ XANH VÀ KHẢO SÁT TÍNH CHẤT ỨC CHẾ ĂN MÒN KIM LOẠI CỦA NÓ | - |
dc.type | Article | - |
Appears in Collections: | Năm 2010 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.