DSpace

Please use this identifier to cite or link to this item: http://data.udn.vn/handle/DHDN/382
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Cúc-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lan-
dc.contributor.authorChâu, Thế Liễu Trang-
dc.date.accessioned2016-05-16T06:59:20Z-
dc.date.available2016-05-16T06:59:20Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.urihttp://data.udn.vn/handle/DHDN/382-
dc.publisherĐại học Đà Nẵng-
dc.subjecttối ưu-
dc.titleTỐI ƯU HOÁ QUÁ TRÌNH CHIẾT TÁCH CHẤT MÀU ANTHOCYANIN TỪ BẮP CẢI TÍM TRONG MÔI TRƯỜNG TRUNG TÍNH-
dc.typeArticle-
Appears in Collections:Năm 2005

Files in This Item:
File SizeFormat 
1215.pdf68.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.