
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://data.udn.vn/handle/DHDN/382
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Kim Cúc | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Lan | - |
dc.contributor.author | Châu, Thế Liễu Trang | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-16T06:59:20Z | - |
dc.date.available | 2016-05-16T06:59:20Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.uri | http://data.udn.vn/handle/DHDN/382 | - |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | - |
dc.subject | tối ưu | - |
dc.title | TỐI ƯU HOÁ QUÁ TRÌNH CHIẾT TÁCH CHẤT MÀU ANTHOCYANIN TỪ BẮP CẢI TÍM TRONG MÔI TRƯỜNG TRUNG TÍNH | - |
dc.type | Article | - |
Appears in Collections: | Năm 2005 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.