
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://data.udn.vn/handle/DHDN/430
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Văn Hai | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Tấn Lê | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-16T07:59:13Z | - |
dc.date.available | 2016-05-16T07:59:13Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.uri | http://data.udn.vn/handle/DHDN/430 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.subject | PHỨC CHẤT GLUTAMAT BORAT NEODIM | vi |
dc.subject | PHÂN BÓN VI LƯỢNG | vi |
dc.title | TỔNG HỢP PHỨC CHẤT GLUTAMAT BORAT NEODIM VÀ THỬ NGHIỆM LÀM PHÂN BÓN VI LƯỢNG CHO CÂY VỪNG | vi |
dc.type | Working Paper | vi |
Appears in Collections: | Năm 2009 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
31_11 tong hop phuc chat.pdf | 23.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.