
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://data.udn.vn/handle/DHDN/4621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tạ, Thị Tố Quyên | - |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Kim Cúc | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thuy Thủy | - |
dc.contributor.author | Trương, Thị Minh Hạnh | - |
dc.contributor.author | Đào, Hùng Cường | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-20T01:15:49Z | - |
dc.date.available | 2016-05-20T01:15:49Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://data.udn.vn/handle/DHDN/4621 | - |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | - |
dc.subject | Anthocyanin | - |
dc.subject | khoai lang tím | - |
dc.subject | sau thu hoạch | - |
dc.subject | tồn trữ | - |
dc.subject | tổn thất | - |
dc.title | ẢNH HƯỞNG CỦA PHƯƠNG PHÁP TỒN TRỮ KHOAI LANG TÍM ĐẾN SỰ TỔN THẤT SAU THU HOẠCH | - |
dc.type | Article | - |
Appears in Collections: | Năm 2015 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.