
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://data.udn.vn/handle/DHDN/4959
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Ngọc Thư | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Minh Tú | |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T03:51:17Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T03:51:17Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://data.udn.vn/handle/DHDN/4959 | - |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | |
dc.subject | gạo vàng | |
dc.subject | dịch chiết màu vàng | |
dc.subject | curcumin | |
dc.subject | bột nghệ | |
dc.subject | nhuộm màu | |
dc.subject | màu tự nhiên | |
dc.title | ỨNG DỤNG DỊCH CHIẾT TỪ BỘT NGHỆ VÀNG (CURCUMA LONGA L.) ĐỂ NHUỘM MÀU TRONG SẢN XUẤT GẠO VÀNG | |
dc.type | Article | |
Appears in Collections: | Test 5 chấm 1 |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.