DSpace

Please use this identifier to cite or link to this item: http://data.udn.vn/handle/DHDN/2996
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Ngọc, Minh Thư-
dc.contributor.authorLê Thị, Thủy Tiên-
dc.date.accessioned2016-05-18T14:49:41Z-
dc.date.available2016-05-18T14:49:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://data.udn.vn/handle/DHDN/2996-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐại học Đà Nẵngvi
dc.subjectacid salicylicvi
dc.subjectCapsicum spvi
dc.subjectdịch treo tế bàovi
dc.subjectmô sẹovi
dc.subjectphenylalaninevi
dc.subjectvalinevi
dc.titleKHẢO SÁT SỰ TĂNG TRƯỞNG VÀ SINH TỔNG HỢP CAPSAICINOID CỦA DỊCH TREO TẾ BÀO ỚT (CAPSICUM SP.)vi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:Năm 2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34 khao sat su tang truong.pdf217.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.