
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://data.udn.vn/handle/DHDN/87
Title: | XÁC ĐỊNH HÀM LƯỢNG ANTHOCYANIN TRONG MỘT SỐ NGUYÊN LIỆU RAU QUẢ BẰNG PHƯƠNG PHÁP PH VI SAI |
Other Titles: | DETERMINATION OF ANTHOCYANIN CONTENT IN FRUITS AND VEGETABLES BY PH-DIFFERENTIAL SPECTROPHOTOMETRY |
Authors: | Huỳnh Thị, Kim Cúc Phạm, Châu Huỳnh Nguyễn, Thị Lan |
Keywords: | ANTHOCYANIN |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
URI: | http://data.udn.vn/handle/DHDN/87 |
Appears in Collections: | Năm 2004 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
07_09 xac dinh ham luong anthocyanin.pdf | 20.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.