DSpace

Please use this identifier to cite or link to this item: http://data.udn.vn/handle/DHDN/2857
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Hà Ny-
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Đạt-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lan Anh-
dc.contributor.authorTrương, Văn Thiên-
dc.contributor.authorPhạm, Thị Hương-
dc.date.accessioned2016-05-18T09:13:47Z-
dc.date.available2016-05-18T09:13:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://data.udn.vn/handle/DHDN/2857-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐại học Đà Nẵngvi
dc.subjectĐậu nànhvi
dc.subjectsữa chua đậu nànhvi
dc.subjectKefirvi
dc.subjectlên menvi
dc.subjectraffinosevi
dc.subjectstachyosevi
dc.titleNGHIÊN CỨU QUÁ TRÌNH SẢN XUẤT SỮA CHUA ĐẬU NÀNH NHỜ KEFIRvi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:Năm 2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9623.pdf95.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.